Tahniah Dan Terima Kasih Di Atas Pilihan Terbaik Anda :

Tahniah dan terima kasih sekali lagi kepada anda kerana telah membuat pilihan terbaik untuk menjadi traders yang berilmu.

Pelaburan terbaik yang dapat anda buat yang adalah apabila anda melabur kepada diri anda sendiri melalui pembelajaran ilmu-ilmu yang berguna. 

Warren Buffet pernah berpesan “risk come from not knowing what you are doing”, atau maksudnya risiko itu hadir apabila anda tidak tahu apa yang anda lakukan. 

Ayuh sama-sama menjadi traders yang berilmu dan menjadi trader yang sukses. Group support sentiasa tersedia untuk  “guide” anda step by step setiap masa. 

Terima kasih sekali lagi kerana anda memilih untuk menjadi ahli seorang yang berilmu dalam bidang pelaburan saham. 
 

Sekian dari saya, 

Dr.Zul Izzi Nordin (DDSUSM, Remisier MPlus, eCMSRL)

 ps:// ebook akan dihantar ke email tuan/puan sekiranya belum terima boleh PM saya terus ya di group telegram di link di bawah ini. 

Dijemput sertai group public telegram untuk belajar percuma di dalam group. Terdapat banyak video-video asas untuk anda belajar telah saya sediakan  :

Dan follow channel Sharing Kaunter Saham [SKS Channel] untuk update kaunter-kaunter terkini untuk kajian anda.

ebook | Pejam Celik Saham - Kupasan Lengkap Ilmu saham Dari Langkah Pertama.

cover buku celik saham bursa traders
 1. Anda akan dapat memahami kenapa ramai trader selalu loss di dalam trading.

 2. Faktor-faktor yang mempengaruhi emosi seorang traders.

 3. Bagaimana untuk mengawal emosi semasa trading.

 4. Cara pemilihan kaunter atau saham syarikat yang betul.

 5. Bagaimana untuk mengenalpasti pelaburan-pelaburan tidak sah yang ada di luar sana.

 6. Memahami bagaimana sesebuah syarikat tersenarai di Bursa Saham.

 7. Memahami dengan jelas 3 rukun teknikal analisis. 

 8. Menguruskan risiko dalam trading. 

 9. Memahami 3 kemahiran untuk menjadi seorang traders yang berjaya iaitu “Platform Mastery”, “Chart mastery”, dan “Emotion Mastery”. 

 10. Belajar mengenali support dan resistant melalu beberapa kaedah yang berkesan. 

 11. Memahami keunikan Elliot Wave dan kehebatan ciptaan Tuhan. 

 12. Belajar cara baca Gann Square of 9 secara tepat. 

 13. Anda dapat mengetahui kelebihan indicator dan kelebihan “custom made indicator”. 

 14. Dan banyak lagi yang akan anda pelajari di dalam ebook/buku ini. 

Power Indicator EZP Pakej v0.1

 
 
 
  1. Fish Eggs Modified indicators 2 (FE2Mod) – FE2Mod adalah indicators Oscillators khas gabungan beberapa indicators untuk penentuan momentum, dan trend fasa oversold dan overbought.  indi ini membantu anda melihat dengan lebih jelas dan tepat di mana berlakunya, bermula dan tamat fasa oversold dan overbought pada chart di tradingview  ✅ | RM500 versi  upgrade daripada indicators asal FE2Mad/ SSRXFE dan CRSI Mod. 
  2. Simplified UTC (S.UTC) – Power Swing Indicator , anda boleh nampak dengan jelas kawasan BULLISH dan BEARISH pada chart di tradingview  ✅ | RM750 versi  upgrade daripada indicators asal 3S.UTC dan ZZ2. 
  3. Entry Exit Signal Modified (E2S Mod) – Indicators E2S Mod ini adalah indicators rujukan utama untuk anda membuat keputusan entry dan exit.  Ini adalah kerana secara psikologinya anda memerlukan satu signal yang tetap dan sistematik untuk anda mendapat keyakinan untukmembuat entry dan exit yang terbaik. ✅ | RM650 versi  upgrade daripada indicators asal E2S. 
  4. Connor Rsi Modified (CRSI Mod) – CRSI ini adalah satu daripada senjata utama untuk scalper membuat keputusan yang tepat untuk membuat entry dan exit berdasarkan volatiliti pada chart. ✅ | RM450 versi  upgrade daripada indicators asal CRSI. 
  5. Fish Eggs Mad (FE2Mad) – Ini adalah indi upgrade kepada indicators asal sebelum ini SSRXFE yang telah saya tamatkan perkongsiannya. Indi FE2mad ini mempunyai fungsi yang sama sahaja dengan FE2Mod hanya tiada tambahan CRSI pada indi ini. ✅ | RM0 percuma sahaja kepada anda yang langgan pakej indicators
  6. ZigZag 2 (ZZ2) – Indicators ini adalah gabungan daripada 3 indicators asas yang penting iaitu Zig Zag indicator, Automatik Support and resistant indicators dan reversal candle signal. Ini memudahkan anda membuat kajian chart yang lebih sistematik dan tepat.  ✅ | RM0 percuma sahaja kepada anda yang langgan pakej indicators
  7. DC Support Resistant Lines (DCSRL) – Indicators akan plot garisan support dan resistant secara automatik kepada anda pada chart dan memberikan anda idea yang jelas di mana harga akan berhenti pada support dan resistant.  ✅ | RM0 percuma sahaja kepada anda yang langgan pakej indicators
  8. Reversal Candle Signal (RCS) – Indicators akan plot anak panah putih menaik apabila candle berada dalam fasa bullish dan anak panah merah menurun apabila candle berada dalam fasa bearish.  ✅ | RM550 indi ini lebih tepat berbanding Heikin Ashi Chart
  9. ZigZag Wave – Indicators ini akan plot secara automatik garisan zig zag pada chart anda untuk anda melihat sendiri wave yang terbentuk pada chart dan amat berguna sekiranya anda seorang pengguna Elliot Wave yang mahir.  ✅ | RM0 percuma sahaja kepada anda yang langgan pakej indicators
  10. BMX Type R DL – Indicators ini adalah berasaskan Bollinger band, moving average, Royal band dan beberapa lagi overlay indicators yang saya rasakan agak lengkap sebagai satu trading sistem tersendiri, ianya juga hadir dengan signal entry exit sendiri yang akan muncul pada plot di chart.  ✅ | RM0 percuma sahaja kepada anda yang langgan pakej indicators.
  11. Net Volume Price (NVP) – Indicators ini adalah berasaskan volum dan mengambil kira pembentukan body candle untuk menentukan adakah volum bar yang terbentuk signifikan positif atau negatif.  ✅ | RM0 percuma sahaja kepada anda yang langgan pakej indicators.
  12. FujiBMX hybrid  – Indicators ini adalah gabungan lengkap beberapa indicators yang menjadi satu trading sistem tersendiri. Terdapat sekali beberapa signal penentuan entry exit, extreme top dan extreme bottom pada chart untuk anda membuat keputusan entry dan exit.  ✅ | RM650 boleh menggunakan indi ini sebagai trading sistem yang lengkap.
  13. Royal Band Breakout (RBB) – Indicators ini adalah berasaskan modified Bollinger Band yang memberikan anda visual impak bilakah chart berada dalam fasa bullish dan bila pula fasa bearish untuk anda membuat keputusan trade yang lebih sistematik dan tepat.  ✅ | RM650 versi modified daripada BB.
  14. Gann Square of 9 Lines 2.11 – 10.00 EZP – Indicators ini adalah berasaskan gann Square of 9 untuk harga kaunter dari RM2.11 sehingga RM10.00 yang saya ubah menjadi Gann Lines pada chart untuk memudahkan anda melihat di mana strong support dan strong resistant yang berlaku pada chart.  ✅ | RM100 versi modified daripada gann Square of 9 classic.
  15. Gann Square of 9 Lines 0.02 – 2.11  EZP – Indicators ini adalah berasaskan gann Square of 9 untuk harga kaunter dari RM0.02 sehingga RM2.11 yang saya ubah menjadi Gann Lines pada chart untuk memudahkan anda melihat di mana strong support dan strong resistant yang berlaku pada chart.  ✅ | RM100 versi modified daripada gann Square of 9 classic.Kesemua indikator yang ada bernilai RM5200.00.Tetapi saya berikan pada harga special, hanya RM1500 sahaja semua sekali termasuk group diskusi di telegram.  

   Anda juga layak menyertai Group VIP Client (setelah anda mendaftar akaun CDS Mplus under saya) dengan melanggan pakej Indicator ini.

ANDA DAH ADA AKAUN CDS SAHAM?

Sertai Channel Telegram melalui link ini untuk step-step buka akaun CDS Mplus ONline sekarang
Client under CDS saya sahaja layak untuk diskusi kaunter2 berpotensi subscribe pakej ProTraders..

Sila klik link ini sekiranya tidak berjaya klik link yang diberikan di atas :  https://t.me/bukaCDSonline